Növényvédő szer ajánlatunk őszibarackban

Gombaölő szer
add remove
Rovarölő szer
add remove
Növénykondicionáló készítmény
add remove
Őszibarack növényvédelme - 2024
chevron_left
chevron_right
  1. Virágzó kultúrákban vagy mézharmat és virágzó gyomnövények jelenléte esetén, illetve ha a területet bármely okból a méhek látogatják, kizárólag méhkímélő technológiával juttatható ki. llyenkor a védekezés csak a méhek repülési időszakának befejezését követően, legkorábban a csillagászati naplemente előtt egy órával kezdhető meg. A kezelést 23 óráig be kell fejezni, illetve 23 órától a következő nap alkonyatáig szüneteltetni kell.
  2. Az Afinto azonos a 02.5/1174/4/2007. MgSzHK számon engedélyezett Teppeki rovarölő permetezőszerrel.
  3. A méhek és egyéb beporzást végző rovarok védelme érdekében a készítmény kizárólag a kultúrnövény elvirágzását követően alkalmazható! Mézharmat és virágzó
    gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható!
  4. A méhek és egyéb beporzást végző rovarok védelme érdekében virágzási időszakban nem alkalmazható! Mézharmat vagy virágzó gyomnövények jelenléte eseten nem alkalmazható!
  5. A Coprantol Duo azonos a 6700/30-1/2023 NÉBIH számon engedélyezett Badge WG gombalő permetezőszerrel. A készítmény lombsárgulástól ismét alkalmazható.

Ez a termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt olvassa el a címkén található használati utasítást!