Növényvédelem

A kötelező elemek mellett a Syngenta kidolgozott egy hibridárpára adaptált növényvédelmi technológiát, melynek betartásával tovább fokozhatjuk a heterózis hatás nyújtotta pozitív tulajdonságokat!A kötelező elemek mellett a Syngenta kidolgozott egy hibridárpára adaptált növényvédelmi technológiát, melynek betartásával tovább fokozhatjuk a heterózis hatás nyújtotta pozitív tulajdonságokat!

Kalászosok növényvédelme - 2019

1: Őszi búza, rozs, tritikálé: utolsó felhasználás: virágzás vége. Őszi és tavaszi árpa, zab: utolsó felhasználás: virágzás kezdete.
2: Virágzó kultúrákban vagy mézharmat és virágzó gyomnövények jelenléte esetén, illetve ha a területet bármely okból a méhek látogatják, kizárólag méhkímélő technológiával juttatható ki. Ilyenkor a védekezés csak a méhek repülési időszakának befejezését követően, legkorábban a csillagászati
naplemente előtt egy órával kezdhető meg. A kezelést 23 óráig be kell fejezni, illetve 23 órától a következő nap alkonyatáig szüneteltetni kell.
3 A méhek és egyéb beporzást végző rovarok védelme érdekében virágzási időszakban nem alkalmazható! Mézharmat vagy virágzó gyomnövények jelenléte esetén nem alkalmazható!
4 Egy tenyészidőszakban csak egyszer használható.

Mivel a helyi éghajlati és egyéb viszonyok befolyással lehetnek a termékek teljesítményére, a termékek és azok teljesítményére vonatkozó, valamennyi, a Syngenta Kft. által szóban vagy írásban szolgáltatott információ jóhiszeműen adott információ, vagyis nem minősül a Syngenta Kft. általi kötelezettségvállalásnak a termékek teljesítményére vagy alkalmasságára vonatkozóan. A kiadványban esetlegesen előforduló nyomtatási hibákért felelősséget nem vállalunk. A kiadvány tájékoztató jellegű információt tartalmaz. A készítmények felhasználása
előtt kérjük, olvassa el a címke utasításait.