Digitális megoldások

Digitális megoldások

chevron_left
chevron_right

A digitális mezőgazdaság azért fontos a Syngenta számára, mert lehetővé teszi, hogy hatékonyabb módon segítsünk a gazdáknak a termelés optimalizálásában és a terméshozam növelésében. A digitális megoldások révén az adatok alapján jobban megérthetőek a növények és a talaj állapota, így pontosabb lehet a tápanyagellátás és a védekezés a kártevők és a betegségek ellen. Emellett a digitális mezőgazdaság révén a gazdálkodók kevesebb időt töltenek adminisztrációval és többet a tényleges munkával, ami javítja a hatékonyságot és a jövedelmezőséget is. A Syngenta célja, hogy minél több gazdának nyújtsa a digitális mezőgazdaság előnyeit és ezzel hozzájáruljon a fenntartható és eredményes mezőgazdasági termeléshez.

Syngenta Cropwise

Cropwise

Cropwise egy digitális agrárplatform, amely segíti az agrárvállalkozások hatékonyabb működését és növeli azok jövedelmezőségét. A Cropwise termékcsalád tagjai számos területen segítik a termelőket.

Csávázószer kalkulátor

Csávázószer kalkulátor

Csávázószer kalkulátorunk segítségével könnyedén ki tudják számolni, hogy mennyi csávázószer készítményt juttattak ki hektáronként, ezzel eleget téve adminisztratív kötelezettségeiknek is az elektronikus permetezési naplóban.

Interra Scan

Interra® Scan

Az Interra® Scan a Syngenta első precíziós talajmintavételi szolgáltatása, amely új technológiát alkalmaz a talaj magas felbontású tápanyag-, szerkezet és karbonforrások térképezéséhez, hogy a termelők pontosan meghatározhassák a talaj állapotát és a tápanyag-ellátottságát.

Kukorica gyomirtó szer választó

Kukorica gyomirtó szer választó

A gyomirtó szerek kaotikusan széles kínálatában időnként szükség van útmutatóra. Ebben ad segítséget az alábbi egyszerű gyomirtó szer választó, amely néhány kattintás után – a problémákra rákérdezve – megadja azt a készítményt vagy gyomirtó csomagot, amellyel a leghatékonyabban és legbiztonságosabban lehet megoldani a gyomok által okozott gondokat.

Kukorica gyomirtás

Virtuális Kísérletbejárás 2023

Képekkel illusztrált megoldások különféle gyomnövényekre kukoricában