A Syngenta Magyarországon

A Syngenta a világ vezető agrárvállalata, amely hatékony növényvédelmi termékekkel és magas hozamokat biztosító vetőmagokkal látja el gazdálkodók millióit világszerte. A magyar Syngenta hazánkban piacvezető a növényvédő szerek forgalmazásában és meghatározó szerepet tölt be a vetőmagok előállítása, értékesítése területén. Vállalatunk olyan komplex megoldásokat kínál partnereinek, amelyek révén sikerrel zárhatják a gazdálkodási szezonjaikat.

Növényvédelem

A magyar agrárium főszereplői számára különféle innovatív növényvédő szerek (gyomirtók, gombaölő és rovarölő szerek, növekedésszabályozók és csávázó szerek) értékesítése mellett

  • Folyamatos szakmai tanácsadást nyújtunk a mezőgazdasági termelőknek.
  • Nemzetközi innovációs hátterünkre támaszkodva növénykísérleteket vezetünk és mutatunk be, ezek eredményeiről folyamatosan tájékoztatjuk a gazdálkodókat.
  • Kiemelt szakmai eseményeket szervezünk (ilyenek például az országos szántóföldi bemutatók, a Szer-Show-k és a 2001 óta szervezett Országos Syngenta Borverseny, amely az egyik legnagyobb hazai megmérettetéssé nőtte ki magát.)

Ha többet szeretne megtudni a Syngenta növényvédelemben betöltött vezető szerepéről, kérjük, látogassa meg a Syngenta növényvédelem weboldalát.

Vetőmagok

A Syngenta Magyarországon vezető szerepet játszik szántóföldi vetőmagok nemesítésében, előállításában és forgalmazásában, valamint zöldség és virág vetőmagok nemesítésében és forgalmazásában.

A szántóföldi vetőmagok piacán a Syngenta vetőmagokat nemesít, szántóföldi kísérleteket végez, vetőmagot állít elő és dolgoz fel Magyarországon immár közel két évtizede. Meghatározó termékei a kukorica, az olajos növények, a napraforgó és a repce.

A Syngenta legnagyobb európai vetőmagüzeme Mezőtúron található. A zöldmezős, összesen 13,5 milliárd forint értékű beruházással a világ egyik legmodernebb üzemét építettük fel 2012-re az alföldi városban. Az itt előállított kukorica vetőmagokkal szinte egész Európát ellátjuk. Ezen kívül Magyarországon állítjuk elő azt a tekintélyes mennyiségű napraforgó-vetőmagot is, amelyekkel a környező országok és Európa nagy része előszeretettel gazdálkodik.

Mezőúron kukoricát nemesítünk és napraforgó adaptációval foglalkozunk, Gödöllőn pedig növényvédő szerekkel kísérletezünk. Itt a már kifejlesztett növényvédőszer-jelölteket vizsgáljuk: hogyan viselkednek magyarországi termesztési körülmények között.

További információkért kérjük, látogassa meg a Syngenta szántóföldi vetőmagok weboldalát.

Elődei révén a Syngenta már évtizedek óta foglalkozik zöldségfélék nemesítésével és forgalmazásával Magyarországon. A cég regionális jelentőségű kutatás-fejlesztési központja (nemesítés, termékfejlesztés) 1987 óta Ócsán működik. Az itt található zöldségkutató intézetünk 18 hektáros területén káposztaféléket, dinnyét és paradicsomot nemesítünk.

A Syngenta virág üzletágát Magyarországon egy disztribútor, a Floretum Kft. képviseli. A cég a Syngenta kiváló minőségű cserepes és ágyásnövényeit forgalmazza, fajtáit vetőmag, palánta és dugvány formájában kínálja. Meghatározó termékei közé tartoznak az árvácska- és muskátlifélék, valamint a mikulásvirág. További információkért kérjük, látogassa meg a Floretum Kft. weboldalát.

Syngenta Utalvány beváltóhelyek listája

Syngenta Kedvezménykupon és utalvány

Syngenta Kedvezménykupon és Utalvány beváltóhelyek