Medallon Premium - a totális gyomirtó

Környezetünkben a kártevők és kórokozók mellett igen korán megjelennek, életre kelnek a gyomok is, ezért már a kezdetektől fontos a rendszeres irtásuk. Gyümölcsösökben, vagy lakott területen, temetőkben, vízzel nem borított árokparton, kiskertben, de még a ház körül térkővel borított felületeken is találkozhatunk velük. A MEDALLON PREMIUM totális gyomirtó használata segít elkerülni a kapálást és a kapálás okozta derékfájást. Ez a készítmény a már kikelt gyomnövények zöld növényi részén felszívódva, majd innen a gyökérbe lejutva fejti ki gyomirtó hatását. (A talajból később kelő gyomokra nincs hatása). A tünetek 1-2 hét után jelentkeznek öregedésben, törpenövésben, levél- és hajtásbarnulásban. A folyamat visszafordíthatatlan, a gyom elpusztul. 

PRÉMIUMTUDÁS 

A totális gyomirtó szerek sokaságában a Medallon prémium kategóriának számít. Az egyedülálló formuláció a hatóanyag mellett hozzáadott természetes tapadásfokozót és ionvédelmi rendszert is tartalmaz. Így a MEDALLON PREMIUM kiváló gyompusztító hatással bír valamennyi magról kelő – évelő, széles vagy keskeny levelű gyomnövényre azok lepermetezésekor. Őszi kijuttatáskor még a nádat is jól viszi. A kezelést követő 1 óra múlva hulló eső már nem csökkenti a szer hatékonyságát. Fagypont feletti időjárásban is működik.

Elsodródás: Mivel a MEDALLON PREMIUM totális gyomirtó szer (nem szelektív!), elsodródása esetén más hasznos növényekben is kárt tehet. A kijuttatását ezért időzítsük lehetőleg szélcsendes időre. Biztonságképpen használjunk védőtölcsért, vagy takarással védjük kultúrnövényeinket. 

Felhasználás: 3 évesnél idősebb ültetvényben: szőlő, csonthéjas, almatermésűekben hajtásnövekedés kezdetéig használható.

Dózis: Lakott területek, kiskertek esetén magról kelők ellen: 0,2-0,3 l/1000 m2, évelő gyomokra: 0,4-0,6 l/1000 m2

Munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap

Élelmezésegészségügyi várakozási idő: előírás szerinti felhasználásnál nincs korlátozás.

A Medallon Premium totális gyomirtó szer használata kimondottan jó választás, hiszen minden gyomnövény ellen hatékony, a nehezen irtható évelőket is beleértve. A Syngenta Kft. többek között ezzel a készítménnyel járul hozzá a professzionális kertápolás megoldásaihoz. A kis kiszerelésben is kapható MEDALLON PREMIUMOT keresse a gazdaboltokban. Szabadon megvásárolható készítmény. 

Kiskerti megoldások - Syngenta Professional Solutions termékek

Kiskerti megoldások

Ismerje meg a Syngenta Professional Solutions termékeit!