Syngenta Online Akadémia

Hír

Figyelembe véve a mostani vírushelyzetet, a hagyományostól eltérő módon szervezi meg a Syngenta Kft. a gazdálkodóknak szóló információs tájékoztató sorozatát, a SYNGENTA ONLINE AKADÉMIÁT Zoom csatornán keresztül.

A sorozat több előadásból áll, melyek szerdánként, 13. órától kezdődnek, az alábbi tematika szerint:

IdőpontTéma
Február 17.Klórpirifosz-etil betiltása után! Milyen lehetőségek maradtak a talajlakó kártevők ellen kukoricában és napraforgóban
Február 24.Gabona STRESSZMENTESEN! - Hogyan védjük meg a növényeinket a stressztől tavasszal? - Tápanyag, gyomok, kórokozók, kártevők, abiotikus tényezők - Termelők stresszmentesítése
Március 3.Enyhe tél után tele van a búza betegségekkel! Mit tehetünk ellenük?
Március 10.A csúcson kell abbahagyni? A napraforgó gyomirtási technológiája napjainkban
Március 17.Kukorica gyomirtás időzítése az optimális hatékonyság eléréséhez. Mi is az a perctechnológia, tűzoltás, kozmetikai kezelés? Hogyan befolyásolja ez a termést?
Március 24.Rovarölőszer használat a kivonások után. Hogyan tudunk fenntarthatóan és hatásosan védekezni szántóföldi kultúrákban?
Március 31.A cirok a jövő kukoricája? Ismerje meg a cirok gyomirtás fortélyait
Április 28.Az alkalmazástechnika szerepe a gyomirtás hatékonyságában (lémennyiség, víz, hőmérséklet, keretmagasság, nyomás, szórófej, adalékanyag, nedvesítőszer) Mit tehetünk a jobb hatékonyságért?
Május 19.Kórokozók a napraforgóban? Mikor és hogyan végezzük el a kezeléseket. Mire számíthatunk a gombaölő szerek használatától?
Május 26.Új kórokozók (csíkos mozaik vírus és sztolbur fitoplazma), vektoraik (levéltetvek és kabócák) és egyéb kártevők (kukoricamoly, gyapottok bagolylepkék, kukoricabogár), védekezés lehetőségei
Június 23.Az évelők elleni végeláthatatlan küzdelemben gyakran hiányzik egy kulcs: ez a tarlókezelés helyes időpontja. Hogyan növelhetjük a hatékonyságot?

A webináron egy rövid szakmai tájékoztató után lehetősége van kérdéseket feltenni az előadónak, gazdatársaknak vagy megosztani a tapasztalatait, észrevételeit a résztvevőkkel egy kötetlen beszélgetés formájában.

Szeretettel várjuk a következő előadáson, melyre az alábbi linken tud kezdéskor csatlakozni:
https://syngenta.zoom.us/j/97631339503

Azzal, hogy Ön csatlakozik a webináriumhoz, hozzájárul, hogy a Syngenta Kft. az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint a webináriummal kapcsolatos célokból kezelje az Ön személyes adatait. Kifejezetten felhívjuk a figyelmét, hogy a Syngenta Kft. a webináriumról felvételt készít és azt nyilvánosságra hozza. Amennyiben Ön nem szeretné, hogy képmása vagy hangja megjelenjen a felvételen, kérjük némítsa le magát és kapcsolja ki a kamerát a csatlakozáskor.