Contivo™ partneri együttműködés - Generali Zrt.

Hír

Örök dilemma egy gazdálkodó életében, hogy saját maga vállalja a természeti eredetű károk okozta, előre nem látható kockázatokat, vagy biztosítással csökkenti a kitettségét.

Az utóbbi évek tapasztalata azt mutatja, hogy az időjárási károk már nem kötődnek területekhez, nem tipizálhatók és sajnos nem jelenthetjük ki, hogy egy-egy terület „védett”. A napi gyakorlatban azt tapasztaljuk, hogy egy káresemény kapcsán (növénykultúra és területméret függvényében) egy káresemény átlagosan milliós károkat jelenthet, ami extrém esetben elérheti akár a 100 Milliós nagyságrendet is. Tapasztalatunk alapján a legveszélyeztetettebbek a saját forrásokból gazdálkodó , kis és közepes birtok méretű termelők a legveszélyeztetettebbek, hisz a kiesés a megtakarításokat, a beruházásokat, vagy akár a következő év, vagy évek gazdálkodását is veszélyeztetheti.

Ön szerint megéri a kockázat?
Vagy Ön is azt gondolja, hogy drága?
Mennyi is pontosan?

Keressen bizalommal!

A Generali Biztosító a Contivo™ program elkötelezett tagjaként egy kötelezettségmentes ajánlattal áll rendelkezésére. – Május végéig köthető államilag támogatott biztosítások új feltételekkel, akár 65% támogatással, speciális Contivo™ kedvezményekkel.