Elevation csávázás

Egyedülálló megoldás a minőségi csávázási megoldások között. A sikeres termesztés a vetőmaggal kezdődik, az élet esszenciájával.

A mai vetőmagok, fajták és kezelések széles tárházát kínálják, melyek vitathatatlan előnyökhöz juttatják a termelőket. A vetőmagok védelme ezért kulcsfontosságú eleme a termesztéstechnológiának. A megfelelő csávázás maximális védelmet nyújt a különböző betegségek, rovarkártevők, nematódák vagy abiotikus stressz (pl.: szárazság) ellen, miközben a vetőmagok magas genetikai potenciálját is segít érvényre juttatni.

A növény alapszükségleteinek biztosítása a jövedelmező gazdálkodás alapja. Napjainkban, amikor gyakran változnak a jogi keretek, változik a mezőgazdasági gyakorlat és a termesztési környezet – korai vetés, kártevő nyomás stb. – szükségünk van a vetőmagminőség fejlesztésére.

Válaszul ezekre a kihívásokra a Syngenta létrehozott egy ma már piacvezető csávázási rendszert, Elevation márkanév alatt. Az Elevation csávázási rendszer lehetővé teszi, hogy kihozzák a maximumot a növényekből a jobb védettségnek és jobb kezdeti fejlődésnek köszönhetően.

Elevation csávázás
Elevation csávázás
Területi képviselőink, szakértőink

Területi képviselőink

Területi képviselőink, értékesítés-támogatóink elérhetőségét itt találja.