Syngenta |táblaszintű kukorica vetőmag ajánlatok|

Helyes döntések a Cropwise Seed Selector hibridválasztó segítségével

A megfelelő hibrid kiválasztása komoly kihívás 

A kereskedelmi forgalomban kapható kukorica hibridek piacán több ezer közül lehet választani, így az európai termelők előtt álló egyik legnagyobb kihívás az, hogy az igényeiknek leginkább megfelelőt válasszák. A Syngenta a hibrid vetőmagok egyedi ajánlásával segíthet Önnek. Digitális megoldásainkkal Ön is hozzáférhet ehhez a gazdaságában alkalmazható innovatív technológiához.

Mitől más a mi megoldásunk? 

A hagyományos, régiókra vonatkozó ajánlások nem mindig eredményesek, és nem mindig felelnek meg az adott körülményekhez. Meggyőződésünk, hogy a legjobb ajánlások pontosságra és tapasztalatra épülnek, ezért fejlesztette ki a Syngenta a Cropwise® Seed Selector. A platform lehetővé teszi, hogy megalapozott ajánlásaival a mezőgazdasági termelők magabiztosabb döntéseket hozhassanak.  

Az Európa-szerte végzett vizsgálataink alapján minden egyes táblára vonatkozóan a legjobb tanácsokat és megoldásokat tudjuk kínálni a termelőknek. A Cropwise® Seed Selector 50 ezer kísérleti helyszínünk mindegyikét környezet, éghajlat, talajtípus és terméspotenciál alapján kategorizálja, hogy az adott ajánlás a lehető legjobban megfeleljen az Ön táblái és gazdasági követelményeinek. 

Kényelmes online megoldás, amit bárhol használhat 

A Cropwise® Seed Selector platform célja, hogy még nagyobb kényelmet és rugalmasságot biztosítson a mezőgazdasági termelők számára. Időt szántunk arra, hogy ezt a digitális szolgáltatást közvetlen online platformmá alakítsuk át, így még több termelő férhet hozzá a gazdaságok számára nyújtott szolgáltatáshoz. Az „önkiszolgáló” platform megjelenése fontos mérföldkő a Syngenta életében, mivel ugyanazokat a tapasztalatokat és adatvezérelt, személyre szabott ajánlásokat kínálja minden egyes termelő számára, mint amit a Syngenta értékesítési szakemberei is használnak nap mint nap. 

A Cropwise® Seed Selector platform maximális rugalmasságot biztosít és lehetővé teszi, hogy a termelők Európa-szerte élvezhessék az egyénre szabott ajánlások nyújtotta előnyöket. Egyaránt alkalmas kisebb gazdaságok számára, ahová csak ritkán jutnak el tanácsadók, vagy olyan termelőknek, akik az egyszerű, kézreeső megoldásokat kedvelik.  

Syngenta | Cropwise Seed Selector kukorica vetőmag választó |

Amellett, hogy ajánlást kap a hibridekre vonatkozóan, vetőmag igényét közvetlenül a Seed Selector platformon keresztül is elvégezheti, és ezzel számos, a vetési időszak során igénybe vehető értékesítés utáni szolgáltatáshoz is hozzáférést kap. Összefoglalva, a Cropwise® Seed Selector platformot úgy alakítottuk ki, hogy bárki, bármilyen eszközön használhassa, és a termelők akár a földekről, akár az irodából könnyen hozzáférhessenek. 

A bizalom és a tapasztalat fontossága

Kipróbált és bevált ajánlásokat adunk. A Seed Selector platform használata során a Syngenta értékesítési szakemberei az elmúlt évek kísérleti időszakában már rengeteg értékes adatot gyűjtöttek össze. Több, mint 5,2 millió hektár kukoricára vonatkozóan készítettek hibridajánlásokat Európában, több mint 8000 termelő számára.

Syngenta | táblára szabott kukorica hibrid ajánlatok |

  

Bár a termelők sok, hibridek megvásárlását ösztönző ajánlatot kapnak, a rövid távú nyereség vagy a vetőmagköltségen nyert megtakarítás gyorsan elvész, ha ezek nem megfelelőek az adott gazdaság jellemzőihez! Ezért a Cropwise® Seed Selector platform ajánlásai az Ön helyi körülményeinek és tábláinak megfelelő adatokra épülnek. 

Mivel a kukoricát évente csak egyszer vetik, minden mezőgazdasági termelőnek élete során csak korlátozott számú lehetősége van arra, hogy megtalálja a földjei számára megfelelő hibridet. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ilyen döntések mindegyike létfontosságú. A hibridválasztó platform a Syngenta tapasztalatát és technikai erőforrásait felhasználva segít Önnek a vetéssel kapcsolatos legjobb döntések meghozatalában. 

Minden termelőre gondolunk 

A nagyobb gazdaságok gyakran úgy próbálják kezelni a kockázatot, hogy különböző hibrideket vetnek a földjeiken, hogy ezzel kompenzálják azokat, amelyek teljesítménye nem megfelelő. A csak néhány táblával rendelkező kisebb termelőknek ez a módszer nem megfelelő, így mindig nagyobb kockázatnak vannak kitéve a vetési szezon során, és nem mindig kapják meg a szükséges agronómiai szaktanácsokat sem. Az olyan digitális megoldások, mint a Cropwise® Seed Selector lehetővé teszi, hogy ezeket a szolgáltatásokat Európa-szerte eljuttassuk a gazdaságokba, így senki sem marad le a legjobb agronómiai tanácsokról és a legjobb termesztési tapasztalatokról.   

Az egyes táblákhoz megfelelő hibrid kiválasztása hatékonyan csökkenti a kockázatokat és azokat a változókat, amelyekkel sikeres lehet a vetési szezon. A Cropwise® Seed Selector platform minden eredményhez fenntartható módon ad hibridekre vonatkozó ajánlásokat, amelyeket a hibridek teljesítményének jelentős stabilitására és állandóságára fejlesztettek ki, hogy megbirkózzanak a különböző környezeti szélsőségekkel és éghajlati viszonyokkal. 

Syngenta | legjobb kukorica hibrid táblára szabva |

A Cropwise® Seed Selector biztosítja Önnek azokat az eszközöket és azt a tudást, amellyel magabiztosan vághat bele a vetési szezonba, bármilyen kihívással is áll szemben. 

Alapozza meg a zökkenőmentes szezonindítást a Cropwise® Seed Selector hibridválasztó segítségével. Sokéves tapasztalat és innovatív technológia áll a rendelkezésére, hogy a megfelelő hibrid kiválasztásával optimalizálni tudja terméshozamát.