Syngenta |Cropwise Seed Selector vetőmag választó |

A Cropwise Seed Selector hibridválasztó előnyei az Ön gazdasága számára

A számok magukért beszélnek 

A Syngenta digitális megoldásai már több mint 50 millió hektáron segítenek a világ öt kontinensén. A Cropwise® Seed Selector platform több mint 50 ezer hibrideken végzett teljesítményvizsgálat adatait kínálja szerte Európában. Csak maga a Cropwise® Seed Selector több mint 367 ezer egyedi adatpont-összehasonlítást és 20 év meteorológiai adatait használja személyre szabott ajánlásaink kialakításához.

Hozzáférés, funkcionalitás és csatlakoztathatóság a nagyobb rugalmasság érdekében 

A Cropwise® Seed Selector olyan nyilvános, mobiltelefonnal használható webes alkalmazás, amely Android és IOS operációs rendszerekkel, valamint webböngészőkkel - Safari, Chrome, Firefox - is kompatibilis. A termelők bárhol és bármikor kényelmesen hozzáférhetnek a webes alkalmazáshoz. A Syngenta ezt az új digitális eszközt a termelőkkel együtt tesztelte, hogy a felület a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. 

Syngenta |ingyenes kukorica vetőmag választó platform |

A Cropwise® Seed Selector funkcionalitása és rugalmassága lehetővé teszi a különböző módokon történő használatot, ezzel a legteljesebb felhasználói élményt és pontosságot biztosítja az Ön és gazdasága számára. Ha kevés az ideje, egyszerűen lekérheti a gazdaságára vonatkozó, táblára szabott hibrid ajánlásokat. Ehhez a térkép beállítási menüjében egy jelölőtűvel jelölje meg táblái helyét. A másik megoldás, hogy a webes alkalmazás segítségével külön-külön kijelölheti az egyes tábláit, hogy létrehozza a tábla méretére vonatkozó adatokat. Így kihasználhatja az egyes táblákra vonatkozó, részletesebb hibrid ajánlások előnyeit, beleértve a hibridigénnyel kapcsolatos számításokat is. 

Syngenta |gazdaságához igazodó kukorica vetőmagok |
Syngenta | tábláira szabott kukorica hibrid ajánlat|

Mit láthat a termelő a Cropwise® Seed Selector platformon? 

Megtekintheti, hogy a Cropwise® Seed Selector miért ajánl bizonyos hibrideket a táblái számára olyan kulcsfontosságú eredmények alapján, mint az időjárási előzményadatok. Ezenkívül minden táblára vonatkozóan fontos információk állnak rendelkezésre a környezeti kockázatokról, például az aszályról. További olyan szakértői ajánlások és funkciók is rendelkezésre állnak, ahol áttekinthetik a vonatkozó vizsgálati adatokat, és összehasonlíthatják a különböző hibridek agronómiai profiljait. 

Syngenta |legjobb kukorica hibrid táblára szabva |

Az online folyamat befejezése után a Cropwise® Seed Selector egy előnyben részesített hibridet és két alternatívát ajánl minden egyes táblához, ezen kívül agronómiai profilokat mutat be ezekhez a termékekhez. 

Könnyebb lett a vetőmagok igénylése

Miután a képernyőn megjelennek az Önnek szóló hibrid ajánlatok, a rendszer az „e-Vetőmag igénylése” gomb megnyomásával rendszer automatikusan a kosárba helyezi a szükséges vetőmagzsákok pontos mennyiségét, és az igényelni kívánt hibrideket. Az igénylési folyamat végén egy ajánlás generálódik, melyet e-mailben elküldhet vagy kinyomtathat, és beválthat valamely Ön által preferált kereskedő partnernél.

A háttérben rejlő tudás és tudomány 

A program három alapvető tényező – a környezeti stressz, a talajadottságok és a hozampotenciál előzményadatai – figyelembevételével ajánl az Ön tábláihoz leginkább illő hibrideket. 

Az algoritmusok meghatározzák és kialakítják az egyes hibridek teljesítmény szerinti besorolását, valamint sok ezer adat összehasonlítása alapján rangsorolják azokat. Ezek az adatok bármikor hozzáférhetőek és megtekinthetőek. 

A Cropwise® Seed Selector minden termelő számára megfelelő eszköz, függetlenül attól, hogy 2 vagy 200 táblán gazdálkodik. A rendszer középpontjában a bevitt agronómiai adatok és a fenntartható gyakorlatok állnak, hogy megbízható szakértelmen és tényeken alapuló ajánlásokat adjon. 

Az évek alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk a táblákon végzett vizsgálatok, nemesítési programok, agrártudományi és a gazdaságokban végzett vizsgálatok során. A hibridekre vonatkozó ajánlásaink mögött mindezen ismeretek rejlenek, és bármikor az Ön rendelkezésére állnak. 

Mindenre kiterjedő, még jobb ügyfélélmény 

Minden gazdálkodás helyben történik, és a digitális megoldásoknak is ehhez kell igazodniuk. Az alábbiakban felsorolunk 12 okot, hogy miért a Cropwise® Seed Selector nyújtja Önnek a legjobb ajánlást és a legteljesebb felhasználói élményt: 

 1. Megnyugtató és optimális döntéshozatal az Ön gazdasága számára, amelyet a Syngenta tudásanyaga és tapasztalata támaszt alá. 
 2. Értékes időt takarít meg Önnek és nagyobb rugalmasságot biztosít. 
 3. Praktikus használat helyben, a gazdaságban. A Cropwise® Seed Selector platformot bármikor, az Önnek megfelelő munkarend szerint használhatja! 
 4. Jobban ellenőrizhetők a bizonytalansági tényezők (termékválasztás, időjárási kockázatok mérséklése, termőképesség.) 
 5. A hely alapos ismerete és a felelősségteljes agronómia, hogy az Önnek adott hibrid ajánlások megfelelőek legyenek. 
 6. Ajánlások készítése több táblára. 
 7. Számos forrásból származó, adatokra támaszkodó egyedi ismeretek (K+F vizsgálatok, kereskedelmi vizsgálatok, hivatalos vizsgálatok). 
 8. A digitális innováció és a figyelemre méltó gazdálkodási tapasztalatok összehangolása a nagyobb pontosság érdekében. 
 9. Annak jobb megértése, hogy a hibridek hogyan reagálnak a különböző környezetekben. 
 10. Lehetővé teszi, hogy magabiztosabb döntéseket hozzon a gazdaságában. 
 11. Minden eredményhez fenntartható hibrid ajánlásokat ad. 
 12. Biztosítja a hibridek teljesítményét eltérő éghajlati körülmények között a terméshozam maximalizálása érdekében. 

Tekintse meg a Cropwise Seed Selector használatát lépésről lépésre

Syngenta | gazdaságához igazodó kukorica hibrid ajánlatok |
play_circle
Cropwise Seed Selector | Hogyan működik?