Artesian - Szövetséges a kemény munkában

Versenyképes termés minden körülmények között

Az Artesian márkanév alatt bevezetésre kerülő új kukorica hibridek (SY Andromeda, SY Chorintos, SY Minerva, SY Carioca) széles alkalmazkodóképességgel és nagy termőképességgel rendelkeznek, amelyek kedvező körülmények között versenyképes termést nyújtanak, míg hő- és szárazság-stressz esetén jelentős versenyelőnyt biztosítanak a hagyományos hibridekkel szemben.

Tudomány az Artesian hibridek mögött

Az Artesian hibridek nemesítése során a Syngenta egy olyan egyedülálló szelekciós eljárást alkalmaz a gének kiválasztására, amely nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy a növény vízfelhasználásának hatékonysága jelentősen javuljon. Ennek eredményeképpen az Artesian kukorica hibridek olyan elit genetikát hordoznak, amely a növekedés bármely szakaszában képes megfelelő választ adni vízhiány okozta stresszre, lehetővé téve a versenyképes terméshozamot a kedvezőtlenebb időjárási körülmények között is.

Milyen választ nyújtanak AZ ARTESIAN HIBRIDEK?

Egészséges növény már a kezdetektől 

Az Artesian hibridek a világon elsőként egy speciális hármas csávázó szer kombinációval kerülnek forgalomba. A prémium kategóriás Maxim Quattro négy gombaölő hatóanyagot tartalmaz, amely komplett védelmet biztosít a korokozók ellen, ezzel képes a teljes tenyészidőre megalapozni a kukorica jobb egészségi állapotát. A Force 20 CS rovarölő csávázó szer a drótféreg fertőzés csökkentésével védi a kukorica gyökérzetét. A harmadik csávázó szer pedig az idén bemutatkozó, új hatásmechanizmusú, szedaxán hatóanyagú Vibrance. 

A Vibrance hatása a kukorica gyökérfejlődésre 

A készítmény élettani hatása révén képes arra, hogy a gyökérzet erősítésén keresztül biztosítsa az erőteljes kezdeti fejlődést és a jóval hatékonyabb tápanyag- és vízfelvételt már a kezdeti időszakban is. Az Artesian genetika és a speciális csávázás együttesen biztosítja a jobb stressz toleranciát, megalapozva ezzel a magasabb, versenyképesebb termést a kedvezőtlenebb körülmények között is.