Termelői tapasztalatok a Force Evo-ról

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk egyik legújabb termékünkről, a Force Evo-ról. Emiatt szeretnénk megosztani Önnel is azon termelőink véleményét, akik együttesen mintegy 5.000 hektáron használták a terméket.

„Nem történt kártétel, a kezdeti fejlődés jobb volt, mint a környező állományoké, még a korábban vetettekhez képest.”
Békés megyei termelő

„Csemegekukoricán drótféreg károsodás nem mutakozott. A gyökérzet ép volt, lárvákat a kimosott gyökereken nem találtam. A kontroll területen 30-40 %-os tőszám hiány mutatkozott. Kezelt terület termése 16,8 t/ha, kezeletlen 10,9 t/ha volt.”
Hajdú-Bihar megyei termelő

„A magasabb dózis a várható kukoriabogár fertőzés miatt lett kijuttatva. Mind a drótférgek (közepes), mind a Diabrotica (közepes fertőzöttség) ellen megfelelő védelmet adott.”
Veszprém megyei termelő

„Alapvetően nem drótféreg, hanem kukoricabogár védekezés és startertrágyázás együttes megvalósítása váltotta ki a motivációt a Force Evo vásárlására. Elégedett vagyok a termékkel.”
Békés megyei termelő

„Azzal, hogy a TFT (bár csökkentett hatóanyag tartalommal) rendelkezik starter hatással, nagyon jó lett. Mivel a tavasz nagyon aszályos volt, a kukorica fejlődésének megindtására nagyon kellett és még védettséget is adott drótféreg fertőzés (gyenge) ellen. Napraforóban is kellene az engedélyezése.”
Győr-Moson-Sopron megyei termelő

„Másodéves gyeptörésben erős drótféreg kártételre számítottunk, amit a Force Evo sikeresen akadályozott meg.”
Baranya megyei termelő

„Kezelést követő 10-15 napban elhullott drótférgek voltak a talaj felszínén és lényegesen vitálisabb volt a növény.”
Békés megyei termelő

„Drótféreg és kukoricabogár elleni hatékonyságban nem tapasztaltunk eltérést a Force 1,5 G-hez képest, a starter hatás viszont kiemelkedően jó volt.” Baranya megyei termelő

 

„Az előző évben a talajfertőtlenítés nélkül vetett kukoricában látványos drótféreg kártételt tapasztaltunk, a Force Evo hatására nem volt látható tőhiány, a starter hatására a kukorica jól növekedett a száraz tavasz ellenére.”
Baranya megyei termelő

„Repce árvakelés után erős drótféreg kártétel számítottunk, amit a Force Evo meg tudott akadályozni.”
Baranya megyei termelő