Share page with AddThis

Üdvözöljük a Syngenta Seedcare Biztonságtechnikai Programban!

A csávázás a növényvédelem hatékony, és egyre többek által használt módszere. A csávázószerek felelős használatához először is ismerni kell a csávázás folyamatát, és a csávázott magok kezelésére vonatkozó szabályokat. Ez a program bemutatja azokat a módszereket, amelyekből egyformán profitál Ön és a környezete is. Fontosnak tartjuk, hogy akik vetőmagok csávázásával foglalkoznak, vagy csávázott vetőmagot használnak felelősen és hatékonyan tudjanak dolgozni.

Hogy Ön a vetőmagcsávázással kapcsolatos tudását tovább bővíthesse, összeállítottunk egy tréning anyagot, amelyet a következő oldalalkon található kérdésekkel igyekszünk még inkább személyre szabni. Így Ön már csak azokkal a videókkal fog találkozni, amelyek Önt érinthetik. A videók megtekintése után egy rövid teszt kitöltésére kérjük, amelyben visszaidézheti a videókban látott legfontosabb információkat.

A mennyiben megadja nekünk e-mail címét és nevét a bal oldali menüpontban, kiállítunk egy az Ön nevére szóló oklevelet, amelyben elsimerjük, hogy Ön sikeresen elvégezte a tréninget.

Köszönjük, hogy részt vesznek a programban, jó vetőmagkezelési szezont kívánunk!

A Syngenta Seedcare™ csapata