You are here

Share page with AddThis

Zöldség vetőmagok

Stratégiánk alapja az innováció és a minőség. Kutató és fejlesztő tevékenységünkre mindig különleges hangsúlyt helyeztünk, hogy kínálatunk folyamatos fejlődését biztosítsuk. A legjobb fajták és az innovatív megoldások kidolgozásával a termelők, a felvásárlók, az exportőrök, a kereskedők és a fogyasztók által támasztott igényekre válaszolunk. Mert az innováció a szenvedélyünk.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Syngenta zöldségüzletágának jogelődje, 1867-ben alakult meg és kezdte szervezett formában a zöldségfajták nemesítését és azóta is sikeres a zöldség vetőmagelőállítás és -kereskedelem területén. 150 éve vagyunk a zöldségtermelők partnerei. Közös munkák az eredménye, az eddig elért sikereinknek.

A magyar zöldségtermesztés komoly múlttal és kiemelkedő eredményekkel rendelkezik, annak ellenére, hogy sem a gazdasági, sem az éghajlati tényezők nem voltak optimálisak. A magyar kertész-társadalom szorgalma, tudása a kedvezőtlen tényezőket képes ellensúlyozni és világszinten jegyzett eredményeket elérni. Hasonlóan az elmúlt évtizedekhez, a Syngentánál a jövőben is azért fogunk dolgozni, hogy munkánkkal segítsük megvalósítani a zöldségtermelő partnereink kitűzött céljait.

Kiadványaink


Zöldség vetőmag

Kapcsolat

Keresse zöldség vetőmag szakértőinket!

Zöldség vetőmag

Forgalmazóink

Keresse forgalmazóinkat, kiemelt partnereinket!