Színes saláta választék, megújult nemesítés

Zöldség
Színes saláta választék, megújult nemesítés

A Syngenta az egyik legerősebb saláta választékkal rendelkezik, amely az új nemesítéseknek köszönhető. Ennek a munkának az eredménye a megújult magyarországi klímára szelektált saláta portfólió is.

Nagyon aktív nemesítést folytatunk a vajfej típusú fejes salátáktól, batávián, római salátán keresztül egészen a jégsalátákig, és szinte minden időszakra tudunk fajtát ajánlani.

Fejessaláták

Fejessaláta szortimentünk korai fóliás időszakra, áruházláncok számára szelektált fajtája a Meteore, melyet gyorsasága mellett kiváló pultontarthatósága emeli ki.

Julian fejessaláta


Julian

Szabadföldi kora tavaszi fajta a Julian, mely nagy lombtömeggel rendelkezik, színe mind frisspiacra, mind áruházlánci értékesítésre alkalmassá teszi. A nyári nagy meleg legfontosabb kritériuma a hőstressztűrő képesség, melyben az Orelian kiemelkedő volt a szélsőséges időjárású elmúlt években. Őszi értékesítésre az Aurelian biztos választása lehet a termelőknek.

Aurelian fejessaláta

Aurelian

Jégsaláták

Jégsaláták közül mind a tavaszi, mind az őszi időszakban kompakt, nagy fejeket ad az Ice Wave, mely Európa szerte is előretörőben van. Fontos tulajdonság és nemesítési cél is egyben, hogy az új fajták mindegyike a jelenleg elérhető legmagasabb szintű peronoszpóra ellenállósággal rendelkezzen.

A fentieken kívül számos fajtát megismerhetnek a legújabb Salátafélék fajta és technológiai ajánlat kiadványunkból.

Ice Music jégsaláta

Ice Music

Tekintse meg videónkat a fajtákról: