Share page with AddThis

Zöldség
2020.09.03.
Syngenta virtuális fajtabemutató – Field of Innovation 2020

A 2020. egy emlékezetes év lesz mindenki számára. A Syngenta a hagyományoktól eltérően a hollandiai leveles zöldség fajtabemutatóját egy virtuális megoldással pótolja. A Field of Innovation rendezvény minden év, 39. hetében kerül megrendezésre. Ebben az évben a Covid-19 korlátozások miatt nem tudnának az érdeklődök elutazni és szemlézni a fajtákat, ezért a fajtabemutató megtekinthető lesz egy virtuális bemutató keretén belül.

A bemutatóra regisztrálni már most lehetséges a www.syngentavegetables.com/fields-innovation weboldalon, de a bemutató anyaga szeptember 21-25 között tekinthető meg.

Regisztrációval, fajtainformációval kapcsolatban Rádi László a káposztafélék termékmenedzsere áll az magyarországi érdeklődők rendelkezésére.

Rádi László elérhetőségei:

Egy rendkívül innovatív technológián keresztül, mindenki, szinte kézzelfoghatóan tudja majd megtekinteni a fajtákat.

Az elmúlt évben is rendkívül sok új, innovatív fajtát mutatott be a Syngenta, amelyet a fejeskáposzta, kelkáposzta, karfiol és egyre inkább karalábé fajtáiról ismerhetnek az érdeklődők.

Néhány kiemelkedő érdekesség a bemutató anyagából:

• Ismét megtekinthetőek lesznek a Destinica fajtacsoport egyedülálló karfioljai, melyek különlegessége, hogy takarás nélkül is tartják, sőt meg is őrzik fehér színüket.
  • Az utóbbi évek munkaerőproblémáira válaszul, ismét nagy hangsúlyt kapnak a gépi betakarításra alkalmas fejeskáposzta fajták, melyek sora tovább bővült.
  • Magyarországon is népszerű Bajnok Csapat tagjai mellett, amelynek jelenlegi tagjai a Succesor és a Professor fajták, új hosszú tárolásra alkalmas fajták is bemutatásra kerülnek.
  • A virtuális fajtabemutató során számos, kimagasló, új rezisztenciákat tartalmazó fajta is felvonultatásra kerül.