Spenótos-ricottás tart sült YOOM® paradicsommal

Nagyon finom és könnyed leveles tészta, amely tökéletesen kombinálható édes és sós ízekkel. A spenót és a YOOM® paradicsom eltérő színe és íze nagyszerű összhangot képez. Próbáld ki, isteni!
HOZZÁVALÓK:
- 1 csomag leveles tészta
- 1 db tojás (kenéshez)
- 25 dkg ricotta
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek tejföl
- 1 csipet bors
- 1 csipet só
- 1 kis csomag baby spenót
- 15 db YOOM® paradicsom
- 2 ek olívaolaj
ELKÉSZÍTÉS:
A ricottába keverjük a zúzott fokhagymát, sót, borsot, tejfölt és a spenótot.
A leveles tészta széleit felhajtogatjuk és megkenjük tojással.
Elkenjük egyenletesen benne a krémet és a paradicsomokat darabolva ráhalmozzuk.
Meglocsoljuk olívaolajjal és 170 fokon 15-20 alatt készre sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
A YOOM® hivatalos oldalán magyar nyelven további információkat is megtudhatsz erről a különlegességről: A YOOM® ezerféle élményt kínál!
A magyar bemutatóról készült cikkünket az alábbiakban olvashatod: Magyarországra is megérkezett a díjnyertes, sötétlila paradicsom