Spenótos-ricottás tart sült YOOM® paradicsommal

Zöldség

Nagyon finom és könnyed leveles tészta, amely tökéletesen kombinálható édes és sós ízekkel. A spenót és a YOOM® paradicsom eltérő színe és íze nagyszerű összhangot képez. Próbáld ki, isteni! 

HOZZÁVALÓK:

  • 1 csomag leveles tészta
  • 1 db tojás (kenéshez)
  • 25 dkg ricotta
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek tejföl
  • 1 csipet bors
  • 1 csipet só
  • 1 kis csomag baby spenót
  • 15 db YOOM® paradicsom
  • 2 ek olívaolaj

ELKÉSZÍTÉS:

A ricottába keverjük a zúzott fokhagymát, sót, borsot, tejfölt és a spenótot.

A leveles tészta széleit felhajtogatjuk és megkenjük tojással. 

Elkenjük egyenletesen benne a krémet és a paradicsomokat darabolva ráhalmozzuk. 

Meglocsoljuk olívaolajjal és 170 fokon 15-20 alatt készre sütjük.

Jó étvágyat hozzá!

A YOOM® hivatalos oldalán magyar nyelven további információkat is megtudhatsz erről a különlegességről: A YOOM® ezerféle élményt kínál!

Szeretnéd tudni, hol és kik termelik a YOOM® lila koktélparadicsomot Magyarországon? Látogass el a Trivega oldalára, ahol megismerheted Őket: Trivega Együtt a minőségért, Minőség az egészségért!

A magyar bemutatóról készült cikkünket az alábbiakban olvashatod: Magyarországra is megérkezett a díjnyertes, sötétlila paradicsom