Mennyei sült fetakrém bazsalikomos YOOM® paradicsommal

Zöldség

Próbálja ki ezt a brutál krémes előételt, amelyet a YOOM® paradicsom tesz különlegessé. Könnyen és rövid idő alatt elkészíthető, alig 30 perc kell hozzá.

HOZZÁVALÓK:

  • 1 csomag feta sajt
  • 2 dl görög joghurt
  • 3 ek olívaolaj
  • 1 csipet bors
  • 10 db YOOM® paradicsom
  • 1 db bagett

ELKÉSZÍTÉS:

A sajtot borsozzuk, 1 ek olajjal meglocsoljuk és 200 fokon 8-10 perc alatt megsütjük, majd a joghurttal összekeverjük.

A paradicsomokat olajon serpenyőben kicsit átforgatjuk, hogy enyhén megpuhuljon. (Lehet nagy lángon)

A krém tetejére halmozzuk a megpuhult paradicsomokat és felszeletelt pirított bagettel tálaljuk, ízlés szerint friss bazsalikommal megszórhatjuk.

Jó étvágyat hozzá!

A YOOM® hivatalos oldalán magyar nyelven további információkat is megtudhatsz erről a különlegességről: A YOOM® ezerféle élményt kínál!

Szeretnéd tudni, hol és kik termelik a YOOM® lila koktélparadicsomot Magyarországon? Látogass el a Trivega oldalára, ahol megismerheted Őket: Trivega Együtt a minőségért, Minőség az egészségért!

A magyar bemutatóról készült cikkünket az alábbiakban olvashatod: Magyarországra is megérkezett a díjnyertes, sötétlila paradicsom