Cukkini fajtaválaszték minden igényre!

Zöldség
Cukkini fajtaválaszték minden igényre!

A 2023-as évben mutatja be a Syngenta új rezisztens, fehér cukkini/főzőtök típusú fajtáját az Angelina F1 hibridet!

Az Angelina-t 2022-es évben különböző ültetési időkben és termesztés technológiai körülmények között próbáltuk ki és valamennyi helyszínen kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Terméseinek a minősége tökéletesen megfelel a frisspiaci és feldolgozói igényeknek. Terméseit könnyű betakaríthatóság jellemzi. Növénye nyitott lombú, de levelei jól takarják a terméseket. Középkorai fajta, amely jól illeszkedik hajtatási és szabadföldi körülmények közé. Az Angelina rezisztens uborka mozaik, görögdinnye mozaik és cukkini sárga mozaik vírusra, valamint lisztharmat ellenálló. 

Tekintse meg videónkat a fajtáról:

Zöld cukkini választékunkból a Kasos fajtát javasoljuk korai fóliás termesztésre. Stabil kötődőképesség jellemzi, elviseli a fényszegény körülményeket és lisztharmatra toleráns.

A szabadföldi cukkini hibridjein közül a Naxos F1 az egyik legnépszerűbb és legproduktívabb fajta. Széles rezisztenciája miatt ellenáll számos vírusnak és lisztharmatra is ellenálló.

Tekintse meg videónkat a fajtáról:

A Golden Glory fajtánk egy igazi különlegesség. Aranysárga termései tökéletesek választék bővítésére. Tavaszi hajtatásra és szabadföldi termesztésre is alkalmas.

Tekintse meg videónkat a fajtáról:

A fajtáinkkal kapcsolatos további információval kapcsolatban keressék az alábbi kollégánkat bizalommal:

Lacházi Pál
Dinnye, uborka, tökfélék és fűtetlen hajtatási specialista
Telefon: +36209780548
Email: pal.lachazi@syngenta.com


Kapcsolódó cikk:

Cukkini hírek – A fajtasorunk szemléletes összefoglalója >>
Cukkini fajtaválaszték a teljes szezonra >>