Share page with AddThis

Napraforgó vetőmagok

Büszkeséggel tölt el minket a közel 60%-os piaci részesedés a napraforgó vetőmag piacán, ugyanakkor tisztában vagyunk vele, hogy ez egyik oldalról óriási siker a Syngenta életében, másik oldalról viszont hatalmas felelősség is, hiszen a Syngenta hibridek megbízható teljesítménye a kulcsa az eredményes és üzleti szempontból profitábilis napraforgó termesztésnek.

Nemesítő csapatunk éppen ezért hatalmas körültekintéssel jár el a hibridek kiválasztásánál, és csak olyanok kerülnek kereskedelmi forgalomba, melyek Tisztelt Partnerünk! hasonló teljesítménnyel bírnak, mint a piacvezető NK Neoma vagy a szegmensében első NK Kondi. A 2015-ös szezonban elindul a napraforgó vetőmag portfóliónk megújítása, érkeznek az új generációs Clearfield Plus hibridek, melyek erősebb herbicid toleranciájuknak köszönhetően kiemelkedő hozamokkal bírnak. 

Az elmúlt év fontos momentuma volt a magasolajsavas szegmens dinamikus növekedése is. Örömmel jelenthetjük, hogy azon termelőknek, akik ilyen hibrideket választanak, sem kell már kompromisszumot kötniük, akár Clearfield akár hagyományos gyomirtást választanak, hiszen a Syngenta kínálatában megtalálják a legjobb választást- a hagyományos magasolajsavas hibridek mellé megérkeznek a Clearfield HO hibridek, SY Excellio, Talento- mindkettő teljesítménye új fejezetet nyit a magasolajsavas szegmens történetében. Érdemes lesz őket kipróbálni!

Kapcsolódó dokumentumok