Share page with AddThis

Fenntarthatóság a gyakorlatban

A fenntartható jövedelmező mezőgazdaság azt jelenti egy gazdaság számára, hogy miközben óvja a produktivitását biztosító ökológiai sokszínűséget és a természetes erőforrásokat (talaj, víz, levegő...), ezzel egy időben megőrzi jövedelmezőségét is.
Magában foglalja a környezetvédelmi, gazdasági és szociális szempontokat is. Pozitív hatással van a vidéki közösségek jóllétére és életminőségére. Termékeink okszerű felhasználásával a termelők hozzájárulnak a talaj és a víz védelméhez és a biodiverzitás növeléséhez. Programunk bizonyítja, hogy a jövedelmező mezőgazdaság és a természetes erőforrások védelme összeegyeztethető.

A Syngenta a gazdálkodókkal, az egyetemekkel és az egyéb szervezetekkel együttműködve létrehozta bemutató farm hálózatát. Ezekben a gazdaságokban egyszerre valósul meg a magas szintű technológiai megoldások alkalmazása és a környezetvédelmi irányelvek követése.
Interra® Farm Hálózatunkban a legújabb technológiákat és mezőgazdasági megoldásokat ötvözzük szakértői tanácsokkal és a termelők elhivatottságával és kemény munkájával. Célul tűztük ki, hogy a mezőgazdaság szereplőit a ráfordítások felelősségteljes használatára ösztönözzünk, a növényvédő szerektől a vetőmagokon át a termeléshez felhasznált értékes erőforrásokig, melyektől a termés minősége és mennyisége is függ.

Termékeink jobb minőségű és nagyobb hozamú kultúrákat biztosítanak a gazdáknak, miközben a fenntartható megoldásaink olyan eszközökkel és olyan tudással látják el őket, ami segíti a biodiverzitás megőrzését, a talajerózió mérséklését és a vizek szennyeződésének megelőzését.