Értékesítés

A magyarországi értékesítési csapat a Syngenta (S&G, Zeraim Gedera és Daehnfeldt)  márkájú zöldség vetőmagvakat forgalmazza. A friss zöldségek alapvető részei az egészséges táplálkozásnak ezért arra törekszünk folyamatosan, hogy megfeleljünk a vevőink igényeinek azáltal, hogy széles portfóliót kínálunk a professzionális zöldségtermelőknek Magyarországon.

 

Tapasztalt értékesítési csapatunk  szorosan együttműködik ügyfeleinkkel a területen, támogatva Őket szakmai tanácsokkal, mely fajták felelnek meg a helyi körülményeknek és a piac igényeinek. A termelőinktől szerzett információkkal, tapasztalatokkal segítjük nemesítő és termékfejlesztő kollégáinkat, hogy a szükségleteknek legjobban megfelelő fajták kerüljenek bevezetésre. Magyarországi pozíciónkat tovább erősíti, hogy a globális portfólió mellett az Ócsán történő, Közép-Európára koncentráló görögdinnye, paradicsom, káposzta, karfiol nemesítésből kikerülő új fajtákból is elsőkézből válogathatunk.

 

Új készségeket, szakértelmet sajátítunk el az integráció keretében ami további segítséget nyújt nekünk abban, hogy komplex megoldásokkal segítsük partnereinket az egyre nagyobb piaci versenyben.

 

Magyarországon közvetlenül szolgáljuk ki a nagy ügyfeleinket, vetőmagboltosainkat és a palántanevelőket. Ezek mellett értékesítőink egyre szorosabb kapcsolatot építenek ki a kereskedőkkel, feldolgozókkal és szupermarketekkel, hogy mélyebb ismereteket szerezzünk a fogyasztói trendekről, szokásokról.

 

A sikeres értékesítés egyik alappillére a jól működő ügyfélszolgálat és logisztika, amelyet a budapesti iroda és raktár rutinos, felkészült kollégái biztosítanak.

 

Aktuális zöldség vetőmag árlistánkat és Általános Értékesítési és Szállítási feltételeinket megtalálja a jobb oldali letölthető dokumentumoknál.