Syngenta Cropwise

Az elmúlt évtized rendkívül nagy előrelépést hozott az agrárdigitalizációban. A Syngenta számára stratégiai kérdés, hogy a mezőgazdasági termelők számára olyan a fenntarthatóságot is szem előtt tartó komplex megoldásokat fejlesszen, amelyek hozzájárulnak gazdálkodásuk eredményességéhez. Ennek fontos szeletét jelentik a digitális megoldásaink, amelyek Cropwise márkanéven jelennek meg.

Cropwise Protector

Cropwise Protector

A digitális növényvédelem úttörő megoldása, amely képes akár a nagyobb üzemek komplexebb növényvédelmi tevékenységeinek digitális alapú koordinációjára is. Az adatgyűjtés, döntés előkészítés és az elvégzett munkák adminisztrációja mellett számos más hasznos funkcióval (betegség előrejelzés) rendelkezik, ami digitalizálhatja az üzem működését.

Cropwise Seed Selector

Cropwise Seed Selector

Új eszközünk segít kiválasztani a legjobb hibridet! Maximalizálja termését személyre szabott vetésidő javaslatunkkal, alkalmazza az agronómiai információkat, hasonlítsa össze a termékek teljesítményét hasonló területeken, mindezt adatokon alapuló elemzésekre alapozva.

Cropwise Planting

Cropwise Planting

Ismerje meg Cropwise Planting szolgáltatásunkat, mely segítségével táblára szóló tőszám ajánlást kaphat. Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot és igényelje meg egyedi vetési térképét!

Cropwise Commodity Pro

Cropwise Commodity Pro

A fedezeti ügyletek rendkívül bonyolultak lehetnek a piac összetettsége miatt. A felvásárlási árak ingadozásai akadályozhatják a termelőket a maximális nyereség elérésében. A Syngenta megkönnyíti ezt a folyamatot a Cropwise Commodity Pro bevezetésével: egy egyszerű, a terményárhoz kötött visszatérítési lehetőség.