You are here

Share page with AddThis
AgriClime

AgriClime - Időjárási garancia a Syngenta termékekre

A növénytermesztés sikeressége nagymértékben függ az időjárástól. A szárazság a növény fejlődésekor vagy a forró napok a virágzás időszakában jelentősen befolyásolhatják a hozamot. Az AgriClime, a Syngenta által kidolgozott program, melynek célja, hogy csökkentse a gazdálkodók termelési kockázatát szárazság vagy hőség esetén. Amennyiben a kiválasztott garanciális periódusban az előre meghatározott időjárási paraméterek teljesülnek, a Syngenta a programban részt vevő termékek költségének akár 30%-át visszafizeti a termelőnek.

AgriClime - 2020

AgriClime 2020

Töltse le az AgriClime katalógust!

Syngenta területi képviselőink

Keresse területi képviselőinket!

A programról tudjon meg többet területi képviselőinktől!

AgriClime

Az AgriClime előnyei: rugalmasság, biztonság, bizonyosság

RUGALMASSÁG, INGYEN
Rugalmas ajánlat kifejezetten az Ön igényeire szabva. Védelem a legfontosabb időjárási kockázatokkal szemben.
BIZTONSÁG
Bízzon a Syngenta prémium technológiájában! Csökkentse a profit vesztés kockázatát az AgriClime révén!
BIZONYOSSÁG
Az időjárási szolgáltatók általi felügyelet műholdas adathordozón vagy egyéb forrásokon keresztül történik. Automatikus és gyors kifizetés, ha az időjárási kockázat jelentkezik.

Az AgriClime koncepció: Hogyan működik az Agriclime?

  1. A szezon kezdetén a termelő egy meghatározott összegű Syngenta vásárlás felett garanciát kap csapadékhiány és hőségnapok esetére.
  2. A programra történő regisztráció során a termelő megadja a gazdaság koordinátáit, elkötelezettséget vállal, hogy a garancia feltételét képező termékeket megvásárolja,  illetve a kiválasztja a garanciális periódust, előre meghatározott időjárási küszöbértékek (összesített csapadék mm  mennyiségben, hőség napok száma) alapján.
  3. A programban részt vevő és a parner által megvásárolt input anyagok 30%-ra a Syngenta garanciát vállal.
  4. A szezonindex kiszámításakor a Syngenta független időjárási adatparner műholdas vagy más forrásokból szerzett adatait hívja segítségül.
  5. Amint a Syngenta a vásárlásról szóló igazoló dokumentumokat adott év május 25-ig megkapja és a garanciában foglalt meghatározott időjárási körlmények teljesülnek, a regisztrált partner automatikusan megkapja a Syngentától a kifizetést.

AgriClime