You are here

Zöldség vetőmagok

A Syngenta zöldség vetőmag üzletága elődei révén már öt évtizede van jelen a magyarországi piacon. A legkorszerűbb technológiák felhasználásával a legkiválóbb minőségű termékeket és szolgáltatásokat kínáljuk termelőknek, feldolgozóknak és a fogyasztóknak. A genetikai háttér és a szolgáltatások folyamatos fejlesztésével törekszünk vevőink elégedettségének növelésére, 1998 óta pedig már a hazai vetőmagcégek közül elsőként ISO 9001 minősítés alapján dolgozunk.

 

Felhalmozott tapasztalataink és ötleteink segítségével olyan innovatív termékeket és szolgáltatásokat hozunk létre, amelyekkel az emberek egészségét, ellátását, környezetét és életminőségét javíthatjuk. Tisztában vagyunk felelősségünkkel, amit a piacvezető pozíció jelent és célunk egész tevékenységünkkel a modern mezőgazdaság fejlődésének elősegítése Magyarországon és a világban.

A Syngenta Seeds egyetlen zöldségkísérleti állomása a kontinentális éghajlati zónában a 2000-ben átadott ócsai állomásunk. Az állomáson folyó kísérleti és nemesítő munka célja, hogy a hazai körülményekhez a lehető legjobban alkalmazkodó fajtákkal bővítsük fajtaajánlatunkat. Az ócsai kísérleti állomásunkon végzett fajtahonosító és nemesítési munkánk, valamint partnereinkkel közösen végzett kísérleteink megbízható információkat adnak a fajtáink hazai termesztési igényeiről és a várható eredményekről egyaránt.

 

További információkért kérjük, látogassa meg a Syngenta zöldség vetőmag üzletágának weboldalát!